Üdvözöljük Rákóczifalva város honlapján!

RÁKÓCZIFALVA

Lomtalanítás 2024. év

Rákóczifalva Városi Önkormányzat és az NHSZ Közszolgáltató Nonprofit Kft. közösen közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi

LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ

2024. március 23-án (szombaton).

Az akció során lehetősége van Rákóczifalva valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásban keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

A lom hulladék elszállítása 2024. március 23-án szombaton a szokott módon helyezzék ki a lom hulladékokat.

A lomtalanítás akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:

  • Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján vagy Információs Pontján)
  • Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján)
  • Kertgondozásból származó zöldhulladék
  • Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáját vagy Információs Pontjaikat.

Szolnoki Információs Pont

5000 Szolnok, József Attila út 85.
Telefon: + 36 56 511 430, +36 56 511 440

E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Belvárosi Ügyfélközpont – Szolnok

5000 Szolnok, Kossuth tér 9.

Telefon: + 36 56 503 569

E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu